Pràctiques de Tecnologia sota pandèmia.

El curs que ha acabat ha estat rar, molt rar, amb el tercer trimestre sense alumnes presencials, i treballant de forma telemàtica i amb projectes que havien començat, i han acabat abandonats per impossibilitat d’entrar al taller a construir cap prototip ni poder programar-los.

El curs que vindrà no té pinta de ser molt millor, amb els rebrots pujant com la espuma aquest estiu, amb quina seguretat podran estudiar els nostres alumnes ?

I això en fa preguntar-me, a part del primer trimestre on té prioritat absoluta ensenyar/recordar als alumnes a treballar de forma telemàtica per buscar informació, redactar documents digitals, modificar imatges, àudios i videos i connectar-se a plataformes educatives per baixar informació i pujar tasques. Quina mena de pràctiques del tipus projecte fet i programat amb Arduino els puc demanar que facen?

Cal que allò que els manem siga especialment barat, per si han d’acabar a casa o han de continuar una llarga temporada a casa, si la pandèmia ens visita de nou.

He fet algunes proves amb la targeta ESP32 , i haig de reconèixer que funciona molt bé, i el preu és prou econòmic per que els alumnes puguen fer alguna activitat programant amb aquesta targeta en sa casa. Si el projecte és senzill podrien fer activitats per aprendre a programar el seu prototip encara que no estiguera acabat.

No ho tinc tot lligat, però us deixe el que he pensat que podrien fer els meus alumnes:

Pràctiques de Tecnologia. Programació d’ESP32 amb BlocklyArduino i Arduino IDE.

Si voleu baixar les pràctiques anteriors aneu ací: Descarrega pràctiques.