BlocklyArduino traduït al «català – valencià»

He traduït el Blockly@rduino al «Català – Valencià» , he enviat aquesta setmana la traducció a l’autor després de provar en un servidor el funcionament optim de la traducció.
BlocklyArduino serveix per aprendre a programar amb blocs les targetes com Arduino i derivades en la nostra llengua. És important que quan els alumnes comencen el seu contacte amb els sensors i els actuadors típics de l’«Internet de les coses» ho facen en català/valencià i no es troben que han de passar-se a l’anglés. Si volem que aprecien la nostra llengua, el seu ús ha d’estar també en aquests àmbits especialitzats.

També he actualitzat els materials que he preparat per començar a usar-lo, els he deixat ací: Tutorial BlocklyArduino.

Si no podeu instal·lar aquesta WebAPP al vostre ordinador en un servidor local, podeu utilitzar la versió que he deixat ací: WebAPP BlocklyArduino.

També podeu descarregar el programa del diposit de GitHub: BlocklyArduino_AIO La versió AIO, All In One permet carregar el programa directament a la targeta si teniu Windows, si teniu Linux un cal convertir el programa a codi reconeixible per l’IDE d’Arduino i usar aquest programa per escriure el programa a la targeta.

En uns quant dies revisaré la traducció i canviaré la versió de la WebAPP del meu servidor per valencianitzar-la, llavors us posaré ací un zip amb instruccions per fer el mateix al vostre servidor local.

Gaudiu del programari lliure en «català – valencià», us deixe un tast ací baix.

Actualització: Us pose el zip amb els fitxers de llengua per valencianitzar el BlocklyArduino V4. Dins hi ha txt amb les instruccions.