BlocklyArduino traduït al «català – valencià»

He traduït el Blockly@rduino al «Català – Valencià» , he enviat aquesta setmana la traducció a l’autor després de provar en un servidor el funcionament optim de la traducció.
BlocklyArduino serveix per aprendre a programar amb blocs les targetes com Arduino i derivades en la nostra llengua. És important que quan els alumnes comencen el seu contacte amb els sensors i els actuadors típics de l’«Internet de les coses» ho facen en català/valencià i no es troben que han de passar-se a l’anglés. Si volem que aprecien la nostra llengua, el seu ús ha d’estar també en aquests àmbits especialitzats.

També he actualitzat els materials que he preparat per començar a usar-lo, els he deixat ací: Tutorial BlocklyArduino.

Si no podeu instal·lar aquesta WebAPP al vostre ordinador en un servidor local, podeu utilitzar la versió que he deixat ací: WebAPP BlocklyArduino.

També podeu descarregar el programa del diposit de GitHub: BlocklyArduino_AIO La versió AIO, All In One permet carregar el programa directament a la targeta si teniu Windows, si teniu Linux un cal convertir el programa a codi reconeixible per l’IDE d’Arduino i usar aquest programa per escriure el programa a la targeta.

En uns quant dies revisaré la traducció i canviaré la versió de la WebAPP del meu servidor per valencianitzar-la, llavors us posaré ací un zip amb instruccions per fer el mateix al vostre servidor local.

Gaudiu del programari lliure en «català – valencià», us deixe un tast ací baix.

Actualització: Us pose el zip amb els fitxers de llengua per valencianitzar el BlocklyArduino V4. Dins hi ha txt amb les instruccions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.