No tinc por però no vull oblidar-ho

De dol

Aquests dies som tots alemanys, algerians, argentins, australians, austríacs, belgues, marroquins, canadencs, xinesos, colombians, romanesos, veneçolans, cubans, equatorians, egipcis, espanyols, nord-americans, filipins, francesos, britànics, grecs, holandesos, taiwanesos, hondurenys, hongaresos, irlandesos, italians, kuwaitians, macedonis, mauritans, pakistanesos, peruans, dominicans, i turcs.

No tenim por de viure / eixir al carrer i voler ser lliures. Però abans que ens diguen que hi ha religions culpables recordem que vivim a un país més bé petit sotmès als albirs, des d’abans que existís Ibèria, del gran joc de poder controlar els altres països, i que aquells que han creat el jihadisme, i l’han alimentat amb armes fins hui continuen fent-ho.

Personalment crec que la única forma d’acabar amb el terrorisme com a societat és deixar de consumir derivats del petroli i generar tota la nostra energia a partir de fons renovables. Si no hi ha lluites de poder pel petroli no cal armar rebels per desestabilitzar països. Les energies renovables són distribuïdes, no les pot controlar un sol país. Tots els països tenen fons renovables al seu abast que poden utilitzar ( menys nosaltres que no tenim Sol, i sempre ens caldrà comprar petroli, així al menys pensa el nostre govern per la forma de legislar). A més a més, comencen a acumular-se els estudis fets a universitats que diuen que podem ser energèticament autosuficients en 25 anys.

Penseu-ho una mica.

Font imatge: Per fer aquesta imatge he usat les imatges «Penó de la conquesta» i «Black ribbon» de la wikipedia.