Pràctiques de Tecnologia/Física 2016 amb A4S i Processing

Aquesta setmana s’acaba el curs a secundaria i volia compartir un parell de pràctiques que han fet els meus alumnes amb programari lliure.

El primer vídeo pertany a la pràctica «Cinta de Mercadona» programada amb el programari lliure A4S i Arduino.  (Si no veus bé el vídeo amb el navegador te’l baixar i veure’l a l’ordinador des d’ací mp4 – 21 MB))

El segon vídeo pertany a la pràctica «Catapulta que no quedarà res» on s’ha utilitzat el programari lliure Processing i Avidemux. (Si no pots veure el vídeo amb el navegador  te’l pots baixar per veure’l a l’ordinador des d’ací (mp4 – 3.1 MB). )

Si teniu curiositat per saber com es pot aprendre Física/Tecnologia amb aquest programari lliure pots visitar els guions que done als alumnes que estan ací: Cinta de mercadona , Trinquet (Catapulta).