Tractats com la púrria

Dissabte passat vaig anar amb alguns docents a les trobades de Benirredrà (a vora Gandia) a muntar uns tallerets adreçats a alumnat de primària per fomentar l´ús del valencià. Els tallers van ser un èxit, hi havia molts xiquets i xiquetes acompanyats dels seus pares participant en les trobades. Els gegants i els personatges amb xanques , i dolçaines van encantar la menudalla i els pares/mares.

El problema es va donar en un dels accessos de les trobades on hi havia una manifestació feixista anticatalana que havia rebut el permís de la delegació del govern de València i que van colpejar amb uns cinturons un xiquets  menors acompanyats d’un altre xic de just 18 anys. La policia sols va identificar els agredits i no va identificar en cap cas els agressors.

És una vergonya que als valencians ens tracten com a púrria, a les manifestacions de Madrid promogudes pel poder no s’autoritzen contramanifestacions per seguretat i ací la seguretat se la passen pel forro quan es tracta dels xiquets i xiquetes de primària que van a trobades per promoure el valencià, si Franco aixecarà el cap felicitaria el actuals governants valencians.