Tractats com la púrria

Dissabte passat vaig anar amb alguns docents a les trobades de Benirredrà (a vora Gandia) a muntar uns tallerets adreçats a alumnat de primària per fomentar l´ús del valencià. Els tallers van ser un èxit, hi havia molts xiquets i xiquetes acompanyats dels seus pares participant en les trobades. Els gegants i els personatges amb xanques , i dolçaines van encantar la menudalla i els pares/mares.

El problema es va donar en un dels accessos de les trobades on hi havia una manifestació feixista anticatalana que havia rebut el permís de la delegació del govern de València i que van colpejar amb uns cinturons un xiquets  menors acompanyats d’un altre xic de just 18 anys. La policia sols va identificar els agredits i no va identificar en cap cas els agressors.

És una vergonya que als valencians ens tracten com a púrria, a les manifestacions de Madrid promogudes pel poder no s’autoritzen contramanifestacions per seguretat i ací la seguretat se la passen pel forro quan es tracta dels xiquets i xiquetes de primària que van a trobades per promoure el valencià, si Franco aixecarà el cap felicitaria el actuals governants valencians.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.