Manifestació per l’ensenyament públic

El CEIP Ciutat de Cremona d’Alaquàs manté un tancament indefinit en defensa del manteniment de la única unitat d’infantil que la Conselleria pretén suprimir el curs que ve i que obligarà al tancament del centre en un futur. La lluita del Cremona s’ha convertit en un exemple i símbol de la lluita per l’escola pública al País Valencià. És precisament en el marc de l’assemblea del Cremona on s’ha acordat convocar una nova manifestació a València el pròxim dissabte 12 d’abril, a les 18h (ajornada del 29 de març al 12 d’abril  per coordinar-se els diferents centres que aniran). La manifestació consistirà en quatre columnes que eixiran des de diferents punts de la ciutat i confluiran en la plaça Manises.

Ajornada al 12 d'abril per millorar la coordinació

Ajornada al 12 d'abril per millorar la coordinació

Diu la conselleria que no hi han alumnes per mantindre les escoles publiques però si en hi ha per augmentar les escoles concertades. Hi ha està bé de mentides.