Excursió a la Senda del Portalet / Barranc de Borrell.

Si viviu prop de la Safor i teniu nens petits hi ha una excursió que podeu fer per gaudir de la natura, agafeu el vostre GPS i programeu-lo amb les coordenades de la zona d’aparcament, Latitud 38º 58′ 55.1” N, Longitud 0º 15′ 49.5” W.

El començament de la Senda del Portalet el teniu a 200 metres seguint el mateix carrer en línia recta fins un retol informatiu. La senda té la primera part molt fàcil de fer doncs el camí és pedregós però ample i a partir del mirador de la tortuga és fa més estreta i cal anar en fila. Veureu carrasques amb molts glands, arbocers , garrofers, alguna que altra olivera, raïm de pastor, romaní, margalló. A partir de la segona meitat la vegetació és més densa doncs la senda passa per dins de la màquia i trobareu a faltar l’escalfor del Sol.

En arribar al Portalet al final del recorregut, Latitud 38º 58′ 55.56” N , i Longitud 0º 17′ 8.48” W, no feu soroll, seieu i contempleu els cims dels voltants, amb una mica de paciència podreu veure una parella d’àguiles imperials caçant conills pels voltants. És una bona idea dur prismàtics.

Si voleu veure fotos del recorregut us recomane llegir la web «A un tir de pedra» on trobareu més informació en valencià d’aquest i d’altres indrets en plena natura que podreu visitar al País Valencià.

Recorregut de la Senda del Portalet / Barranc de Borrell.