VIII Concurs d’experiments i demostracions de Física i Tecnologia

Aquest cap de setmana anirem al VIII Concurs d’experiments i demostracions que organitza la Facultat de Física de la Universitat de València al Jardí Botànic de València.

No he anat mai així que no sé si agradarà als meus alumnes però espere que s’ho passen bé, coneguen gent i els pique el cuquet de la ciència i l’enginyeria.

A mi em vindrà també per prendre l’aire i oblidar una mica les porca misèria en la qual ens sentim els docents abandonats per l’administració amb cada vegada més retalls, més factures sense pagar i l’espasa de Damocles de la nova reforma educativa que ens precaritzarà encara més les condicions laborals fins convertir-nos en no res.

Si teniu curiositat per mirar pràctiques per als vostres alumnes per al curs proper  (els concursos són un bon lloc per xafardejar que fan els altres centres) us deixe en la secció de materials didàctics compartits unes «Pràctiques amb Arduino i Processing».

Salut i programari lliure!