Poseu moodle en valencià

Acaba d’eixir la versió 2.4 de Moodle que ja podeu provar, haig de confessar que pensava que amb el darrer paquet que vaig enviar a la comunitat catalana que el tradueix havíem arribat al 100% de la 2.3 però ens quedat al 98% en la 2.3 i en la 2.4 estem al 94% , falta ben poc!!

Si algun administrador de Moodle amb les versions 2.0 , 2.1 , 2,2, 2.3 o 2.4 d’algun centre educatiu del País Valencià vol provar el paquet d’idioma aneu a Administració del lloc, Idioma, Paquets d’idioma, i aneu a la pestanya Llista d’idiomes disponibles i marqueu Valencià (Català meridional) per instal·lar. No oblideu entrar regularment una vegada a la setmana a la mateixa secció i prémer Actualitza els paquets d’idioma fins que arribem al 100% de la traducció.

Ja que estem instal·lant variants de llengües podeu instal·lar també l’Espanyol de d’Espanya , el de Mèxic, el d’Argentina , el Francés general  i el de Canada, i l’anglés general i el d’Estats Units. L’objectiu es fer pales  que si bé les llengües són úniques, també tenen habitualment variants i als paisos civilizats ningú nega  el fet de pertanyar a una comunitat lingüística.

Selector de llengües per entrar en Moodle

Em podeu dir que en aquesta comunitat lingüística no tenim estat propi o que l’estat no defen igual totes les llengües que hi tenim però la llengua es defen dia a dia igual que els altres drets.