Poseu moodle en valencià

Acaba d’eixir la versió 2.4 de Moodle que ja podeu provar, haig de confessar que pensava que amb el darrer paquet que vaig enviar a la comunitat catalana que el tradueix havíem arribat al 100% de la 2.3 però ens quedat al 98% en la 2.3 i en la 2.4 estem al 94% , falta ben poc!!

Si algun administrador de Moodle amb les versions 2.0 , 2.1 , 2,2, 2.3 o 2.4 d’algun centre educatiu del País Valencià vol provar el paquet d’idioma aneu a Administració del lloc, Idioma, Paquets d’idioma, i aneu a la pestanya Llista d’idiomes disponibles i marqueu Valencià (Català meridional) per instal·lar. No oblideu entrar regularment una vegada a la setmana a la mateixa secció i prémer Actualitza els paquets d’idioma fins que arribem al 100% de la traducció.

Ja que estem instal·lant variants de llengües podeu instal·lar també l’Espanyol de d’Espanya , el de Mèxic, el d’Argentina , el Francés general  i el de Canada, i l’anglés general i el d’Estats Units. L’objectiu es fer pales  que si bé les llengües són úniques, també tenen habitualment variants i als paisos civilizats ningú nega  el fet de pertanyar a una comunitat lingüística.

Selector de llengües per entrar en Moodle

Em podeu dir que en aquesta comunitat lingüística no tenim estat propi o que l’estat no defen igual totes les llengües que hi tenim però la llengua es defen dia a dia igual que els altres drets.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.