Nova versió de l’eXeLearning feta pel CENATIC

Ha eixit un nova versió d’exeleaning fet pel CENATIC, bé podem dir que és un fork doncs el projecte original feia molt de temps que havia deixat de rebre finançament i sols actualitzava eXe per a les noves versions de sistemes operatius sense fer noves millores.

Aquesta versió té nous iDevices , nous formats d’exportació i una millora fonamental, permet importar carpetes HTML amb l’arbre índex i tots els fitxers relacionats, això crea dos índex , un propi i l’altre l’importat, que es pot esborrar modificant el codi html suprimint algunes ratlles de codi. Tot plegat es molt millor que importar un munt de fitxers i anar copiant i enganxant el text del projecte antic que volien reaprofitar i havien fet en un editor XHTML que no era eXe.

Ací teniu una captura de pantalla de l’eXe del CENATIC en Català/Valencià. Per suposat podeu descarregar la versió per Debian/Ubuntu, Fedora, Mac, i Windows per 32 i per 64 bits de forma nativa. L’he provada i pot obrir qualsevol fitxer que tingueu fet amb la versió original  sense problemes.

eXe del ITE (CENATIC)