Dibuix tècnic en Linux, Windows i Mac

Enguany estic utilitzant un programa de dibuix tècnic gratuït però que no està fet amb codi lliure. Funciona en Linux amb els Ubuntus que tinc a l’aula, i també funciona amb qualsevol versió de Windows i Mac que puguen tindre els meus alumnes.

Estic utilitzant-lo per que es clònic de AutoCAD i permet obrir qualsevol fitxer dibuixat amb AutoCAD en format dwg, i en permet alçar els fitxers en format dwg. Així els alumnes ja poden acabar en casa la feina que no acaben al centre i no em poden donar l’excusa ” es que el meu xp no té aquest programa”. He provat el SketchUp i la versió 7 funciona perfectament en Ubuntu amb wine però no m’agrada gaire.

Si voleu provar-lo us el baixeu des de la web de Dassault Systems i es registreu amb un correu per activar-lo durant un any.

Ja m’agradaria que els meus alumnes  disposaren d’un portàtil sufragat a mitges per la Conselleria que inclogués un arranc dual.

DraftSight