Dibuix tècnic en Linux, Windows i Mac

Enguany estic utilitzant un programa de dibuix tècnic gratuït però que no està fet amb codi lliure. Funciona en Linux amb els Ubuntus que tinc a l’aula, i també funciona amb qualsevol versió de Windows i Mac que puguen tindre els meus alumnes.

Estic utilitzant-lo per que es clònic de AutoCAD i permet obrir qualsevol fitxer dibuixat amb AutoCAD en format dwg, i en permet alçar els fitxers en format dwg. Així els alumnes ja poden acabar en casa la feina que no acaben al centre i no em poden donar l’excusa ” es que el meu xp no té aquest programa”. He provat el SketchUp i la versió 7 funciona perfectament en Ubuntu amb wine però no m’agrada gaire.

Si voleu provar-lo us el baixeu des de la web de Dassault Systems i es registreu amb un correu per activar-lo durant un any.

Ja m’agradaria que els meus alumnes  disposaren d’un portàtil sufragat a mitges per la Conselleria que inclogués un arranc dual.

DraftSight

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.