Postals del nord

Us deixe unes postals del nord de la península.

Monasterio de Piedra (Nuévalos, Zaragoza)

Un lloc amb animals vius que han patit els humans i amb animals prehistòrics robotitzats que no van conèixer cap humà.

Igorre (Bizkaia): Iurre és un poblet petit, èuscarparlant, i acollidor que està en una vall que es va formar fa 143 milions d'anys durant el canvi del Juràssic al Cretàcic, anomenat Purbeck-Weals, en aquell moment el dinosaures poblaven la vall i la placa africana va xocar contra Laurasia moment en que comença el vulcanisme italià, el xoc va originar la compressió de sediments marins que van emergir, mostra d'això en són els esquists, arenisques i lutites negres.

Cartell d'una protectora d'animals a Bilbo front a la Seu

Dolly i els germans de Nemo a l'aquàrium de Donostia