Introducció a l’administració de moodle 2.0

Moodle és un gestor de continguts educatius àmpliament utilitzat per la comunitat educativa arreu del mon i que ací al País Valencià  no rep el mateix suport que el gestor de continguts Mestre a casa. Quan un centre de primaria o secundaria vol utilitzar el gestor mestre a casa per treballar amb els alumnes se li gestiona la carrega dels usuaris des de l’administració educativa mentre que si s’escull Moodle s’ho han de gestionar ells mateixos.

Tanmateix fer aquesta administració de Moodle és relativament fàcil. Us deixe uns apunts adreçats a docents de primaria i secundaria  per tal que aneu fent proves, aprengueu a treballar utilitzant programari lliure en valencià i us acabeu muntant la vostra web si us agrada el Moodle.

Si voleu llegir aquests apunts tranquil·lament en casa amb un connexió lenta us els podeu baixar també en format HTMLZIP. El format HTMLZIP no és més un carpeta que obrireu amb winrar , winzip a Windows o el gestor d’arxius a Linux, i on dins està un munt de fitxers , cerqueu amb els Firefox el que s’anomena index.html per començar a llegir el contingut.

2 pings

  1. […] Introducció a l’administració de Moodle 2.0 xn--gnuscultura-dbb.eu/?p=718  per apocalipshit fa 4 segons […]

  2. […] Introducció a l'administració de moodle 2.0 | GNU és cultura Moodle és un gestor de continguts educatius àmpliament utilitzat per la comunitat educativa arreu del mon i que ací al País Valencià no rep el mateix suport que el gestor de continguts Mestre a casa. … Source: xn--gnuscultura-dbb.eu […]

Els comentaris estan desactivats.