No al desmantellament de l’educació pública.

Aquesta tarda em anat un grup de professors a València davant el Palau de la Generalitat per protestar contra la retallada de recursos dedicats a l’ensenyament públic que torpedeja l’equitat en la societat valenciana.

Una generalitat que qüestiona el cost de model públic, que el desmantella augmentant la ràtio d’alumnes, reduint els desdoblament de reforços en totes les matèries, i que afecta als més dèbils, els alumnes amb problemes,  que no vol cobrir vacants per malaltia, que vol eliminar les línies en valencià, i que es nega a dir quant es gasta en la privada concertada, sols indica que la societat que s’està formant no es fa amb igualtat de condicions.

3-3-2011 concentració

Us deixe un gràfic molt il·lustratiu del cinisme del Conseller Font de Mora i del nostre president En Francesc Camps quan diuen que el cost de la educació pública no és assumible. (Però si ho són els grans events i la concertada).

On és la despesa de la privada concertada?

Trobareu més informació a la premsa.