Mecanografia a lliurex

Personalment trobe tuxtype massa infantil, anem a veure com instal·lar ktouch, encara que s’instal·len com qualsevol programa de Lliurex amb el Gestor de paquets synaptic. Això per suposat va a gust del consumidor preveu i decidiu vosaltres mateixos quin us agrada més.

1) Anem a Sistema, Administració, Gestor de paquets synaptic. Poseu la contrasenya de l’usuari admin.

2) Afegim els repositoris de programes de Ubuntu, als que ja du lliurex. Per fer això anem dins de synaptic a Paràmetres, Diposits i marquen els repositoris de ubuntu main, contrib, universe, multiverse. Eixiu de la finestra dels diposits i accepteu actualitzar la llista de programes.

3) Premeu el botó cerca (busca) i escriu ktouch. Premeu amb el botó dret sobre el programa i marqueu-lo per instal·lar.

synaptic

4) Premeu el botó aplica. El programa començarà a baixar d’internet ,i s’instal·larà de forma automàtica amb totes les seves dependències. Penseu que a Windows l’instal·lariu de forma manual però que a Linux (Lliurex) els programes instal·lats amb synaptic des d’internet ho fan tot de forma automàtica.

ktouch

ktouch permet triar la llengua de les lliçons, les estadístiques, i canviar les lliçons.

lesson-ktouch

Teniu el tutorial de ktouch amb instruccions per crear lliçons ací

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.