Mecanografia a lliurex

Personalment trobe tuxtype massa infantil, anem a veure com instal·lar ktouch, encara que s’instal·len com qualsevol programa de Lliurex amb el Gestor de paquets synaptic. Això per suposat va a gust del consumidor preveu i decidiu vosaltres mateixos quin us agrada més.

1) Anem a Sistema, Administració, Gestor de paquets synaptic. Poseu la contrasenya de l’usuari admin.

2) Afegim els repositoris de programes de Ubuntu, als que ja du lliurex. Per fer això anem dins de synaptic a Paràmetres, Diposits i marquen els repositoris de ubuntu main, contrib, universe, multiverse. Eixiu de la finestra dels diposits i accepteu actualitzar la llista de programes.

3) Premeu el botó cerca (busca) i escriu ktouch. Premeu amb el botó dret sobre el programa i marqueu-lo per instal·lar.

synaptic

4) Premeu el botó aplica. El programa començarà a baixar d’internet ,i s’instal·larà de forma automàtica amb totes les seves dependències. Penseu que a Windows l’instal·lariu de forma manual però que a Linux (Lliurex) els programes instal·lats amb synaptic des d’internet ho fan tot de forma automàtica.

ktouch

ktouch permet triar la llengua de les lliçons, les estadístiques, i canviar les lliçons.

lesson-ktouch

Teniu el tutorial de ktouch amb instruccions per crear lliçons ací