Fer anar picaxe a Linux (II)

Havien vist en una anterior entrada com fer anar el PICAXE® Programming Editor a GNU Linux amb wine sense errades. I havien dit que amb aquest editor és molt còmode treballar en Linux però no podiem carregar els programes a la placa picaxe. Per carregar els programes a la targeta picaxe ens cal el LinAXEpad que permet editar codi basic creat amb l’editor o exportat amb l’editor a partir d’un diagrama de fluxe. Anem aveure com s’instal·la el LiAXEpad a Ubuntu, però val la mateixa explicació per qualsevol Linux.

1- Baixem el LinAXEpad .

2- El descomprimim prement el botó dret i extrau ací.

extraure-linaxepad

3- Entrem dins la carpeta descomprimida i premem sobre LinAXEpad.

linaxepad

Ja podem començar a treballar de la mateixa forma que ho fariem en windows.

linaxepad-2

Ara sols hem queda provar-ho amb els alumnes.