El final de Windows Vista

Llegesc a Kriptopolis una entrada de Fernando Acero on diu que han descobert un vulnerabilitat de Windows Vista que fa inútil qualsevol mesura de seguretat d’aquest sistema operatiu, la vulnerabilitat és de disseny del sistema motiu pel qual no és pot resoldre com no siga traguent una altra versió de Windows.

Això deixa els usuaris amb tres opcions per estalviar-se disgustos amb les seves dades:

1) Instal·lar-se un XP sota ma i buscar els drivers per als components que no reconega a la primera.
2) Instal·lar-se un Ubuntu, activar el tallafocs i oblidar-se dels maldecaps generats per els virus, i les intrusions dins del sistema.
3) Posar-se els dos sistemes abans esmentats i anar provant a fer les coses en els dos fons fins que et decidisques per un dels dos i esborres l’altre o el deixes morir d’avorriment. (A mi em va costar un parells d’anys decidir-me.)

Si voleu veure més informació sobre Ubuntu podeu cercar ací.