Microsoft abandona windows XP

Microsoft ha anunciat que el proper 30 de juny de de 2008 deixarà de donar suport a windows xp, els usuaris de xp que vulguen continuar amb MS hauran de passar-se a windows vista i acceptar els DRM que us endosaran o instal·lar-vos GNU/Linux Ubuntu.

Ubuntu 8.04 coming soon

Si voleu més informació sobre Linux Ubuntu premeu ací.  Si voleu provar GNU/Linux Ubuntu sense tirar de moment windows podeu fer amb l’instal·lador wubi de froma automatitzada, sols heu de triar la unitat on és farà la instal·lació i la mida que tindrà el nou sistema operatiu , minim 5 Gb , però recomanable una mica més.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.