«

»

gen. 18

La Viquipèdia anglesa tancada

Hui la Viquipèdia anglesa ha tancat les seues pàgina en protesta per la llei SOPA que permet el tancament de pàgines sense permís judicial. Us sona ? Aquesta és la versió als Estat Units de la llei Sinde. Podeu trobar informació sobre la llei SOPA ací i si no enteneu l’anglès podeu utilitzar un traductor automàtic com l’Apertium.

Wikipedia anglesa protestant contra la seua llei Sinde

Viquipèdia anglesa protestant contra la seua llei Sinde

Ací accepten tant tranquil·lament lleis Sinde i en altres llocs no accepten tant ràpidament la censura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots usar aquestes HTML etiquetes i atributs: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>